WEBSHOP

O nama

Niti koje nas povezuju

Predanost - Težimo vrhunskoj kvaliteti
Povezanost - Svih dijelova u cjelinu
Odgovornost - Briga za dobrobit društva

Misija i vizija

Još kvalitetnije. Još pristupačnije. Uvijek u trendu.

Širimo i oblikujemo ponudu u skladu sa željama modernog kupca. Čvrsto vjerujemo da zaslužujete kvalitetu i pravu vrijednost za novac i upravo to vam želimo pružiti.

Uložili smo mnogo truda i ljubavi da bi postali ono što smo danas i mogli vam u svakom trenutku ponuditi barem malo više no što očekujete. Istim žarom nastavljamo dalje, radosni što nam već više od 70 godina poklanjate povjerenje.

Najveći distributer tekstila u Hrvatskoj i regiji

S vama smo već više od 70 godina, ali nismo usporili. Svakog dana se izgrađujemo iznova. Prilagođavamo se i poboljšavamo, jer se i vaš život neprestano mijenja i iznova gradi.

Ono što se nikada ne mijenja su udobnost, kvaliteta i ljepota svakog odjevnog predmeta koji vam želimo ponuditi.

Čvrsto vjerujemo da zaslužujete najbolje. Ulažemo poseban trud kako biste, bez obzira na spol, dob i stil odijevanja, kod nas uvijek pronašli točno ono što tražite.

Robne marke koje smo uvrstili u ponudu imaju izvrstan omjer cijene i kvalitete pa ćete za svoj novac uvijek dobiti više. Važno nam je da nakon svakog posjeta našim trgovinama krenete kući s osmijehom na licu i da nam se poželite vratiti.

Nosimo više od odjeće

Odijevanjem pokazujemo svoj pogled na život, svoje stavove i vjerovanja. Svoju filozofiju, strasti i vještine. Zato nam je glavni cilj od početka bio stvaranje ponude u kojoj ćete s lakoćom izabrati savršeni komad odjeće za sebe.

Kod nas ćete pronaći mnoge svjetski poznate marke, poput Skiny, camel active, Gerry Weber, Basler, Betty Barclay, Taifun, Tosca Blu, Triumph i Navigare.

Potičemo i hrvatsku proizvodnju kvalitetne odjeće, poput omiške tvornice Galeb, omiljene među kupcima svih uzrasta.

Jeste li znali?

Kampanja 'Show You're Jockey' je moderna interpretacija 'zloglasne' Jockey kampanje iz devedesetih. Tada su modeli pozirali s hlačama spuštenim do gležnja, ponosno pokazujući Jockey donje rublje.