WEBSHOP

Jockey

Show you're Jockey

Brand Jockey nastao je iz male tvornice kvalitetnih vunenih čarapa za drvosječe u Michiganu 1876. Od tada se mnogo toga promijenilo, ali inovativni, maštoviti pristup svakom proizvodu iz njihove kolekcije zadržao se sve do današnjih dana.

Danas je Jockey vodeći američki proizvođač kvalitetnog donjeg rublja za žene i muškarce. Brand je poznat po korisnim i funkcionalnim inovacijama u izboru materijala i načinu izvedbe. Bilo da se radi o rublju za sportaše koje se brzo hladi ili gaćicama bez šava i vidljivog ruba, Jockey će vas uvijek ugodno iznenaditi nekim novim detaljem koji ga izdvaja iz konkurencije.

Tekstilpromet je zastupnik branda od 2016. godine. Razvijamo ga kroz vlastitu maloprodajnu mrežu, ali i kroz suradnju s potencijalnim zainteresiranim franšiznim partnerima te veleprodajnim kupcima.

Jockey možete naći u svim Skiny trgovinama u Zagrebu.

žene, muškarci

ASORTIMAN: donje rublje, sportska odjeća, spavaći program

Razmišljate li o tome da postanete naš franšizni partner? Kontaktirajte nas bez ustručavanja. Rado ćemo vam odgovoriti na sva pitanja.

Kontakt

E-mail: jockey@tekstilpromet.hr

Jeste li znali?

Natjecateljski duh dvojice braće osnivača, Adolfa i Rudolpha Dasslera doveo je do rivalstva koje je trajalo punih 60 godina. Na kraju su iz sukoba nastale dvije legendarne tvrtke - Puma i Adidas.