WEBSHOP

Huber

Kvaliteta koju možete osjetiti

Huber se usavršavao u svim razdobljima svoje bogate povijesti. I u obilju i u ratnim godinama, znali su se prilagoditi i odgovoriti na potrebe potrošača.

Inovacije poput donjeg rublja koje zadržava toplinu ili materijala od posebnih vlakana uvele se pravu malu revoluciju u proizvodnju.

Ništa ne pruža osjećaj sigurnosti i ugode poput nježnog dodira kvalitetnog donjeg rublja na koži. Temelj Huberovog uspjeha počiva na želji da nam pruži taj osjećaj. Zbog toga generacije kupaca biraju njihove proizvode.

Huber ima stogodišnje iskustvo u izradi donjeg rublja i trikotaže. Najviši standard kvalitete, moderni, trendovski krojevi i legendarna germanska briga za detalje učinili su ga vodećim brandom.

Tekstilpromet je Huberov zastupnik od 2016. godine. Brand širimo kroz vlastitu maloprodajnu mrežu, ali i kroz suradnju s potencijalnim zainteresiranim franšiznim partnerima te veleprodajnim kupcima.

Huberov asortiman pronađite u Skiny trgovinama u Zagrebu i Puli.

žene, muškarci

ASORTIMAN: donje rublje, spavaći program

Razmišljate li o tome da postanete naš franšizni partner? Kontaktirajte nas bez ustručavanja. Rado ćemo vam odgovoriti na sva pitanja.

Jeste li znali?

Naf Naf je dobio ime po najmarljivijem od tri praščića iz poznate priče.