WEBSHOP

Imperial

Domovina brenda Imperial je Italija, ali je zapravo modni ‘građanin’ svijeta koji ne samo da slijedi trendove nego ih stvara oduševljavajući zaljubljenice u otkačene, drugačije i smjele odjevne kombinacije.

Volani i čipka, koža i zakovice, romantični cvjetni uzorci i pjenušavi slojevi tila opisuju urbanu vladaricu koja se ne boji eksperimentirati i uvijek biti u središtu pozornosti. Iz sezone u sezonu, Imperial krši ustaljena modna pravila i kreira lookove koji osvajaju.

Imperial je talijanski fast fashion brand koji je od  2016. godine dio Tekstilprometovog portfelja. Do danas su otvorena dva monobrand shopa i jedan korner u multibrend prodavaonicama.

U ponudi je ženska kolekcija iz grupacije Imperial (Imperial, Dixie i Please Jeans), a butici su uređeni prema konceptu i standardu branda.

Prodajni tim educiran je u Italiji kroz Imperial maloprodaju i vjerodostojno predstavlja brend na hrvatskom tržištu.

Predstavljamo maloprodajnu mrežu u kojoj su isporuke tjedne, a nove kolekcije su stalno prisutne.

Imperial asortiman naručite online na webshopu Brands & Trends ovdje

žene, muškarci

ASORTIMAN: Ready to Wear

Posjetite nas

  1. [Shop] Put Brodarice 6 (Trgovački centar Joker, 1. kat), Split | (385) 21 344-020 | Ponedjeljak - Nedjelja 09:00 - 21:00
  2. [Shop] Nikole Tesle 2 (Robna kuća Minčeta, 1. kat), Dubrovnik | (385) 20 756-764 | Ponedjeljak - Petak 08:00 - 21:00 | Subota 08:00 - 21:00

Jeste li znali?

Brand Jockey nastao je iz male tvornice kvalitetnih vunenih čarapa za drvosječe u Michiganu 1876.