Novosti - Maloprodaja

Prosport 98

Football Fan Shop by Top Sport

Football Fan Shop u Bogovićevoj 4a, otvoren prošle godine, vrlo brzo je postao omiljeno mjesto svih zaljubljenika u najvažniju sporednu stvar na svijetu. Osim odličnom ponudom nogometnih dresova najvećih klubova na svijetu, prostor odiše pravim nogometnim ozračjem.

Kada kročimo unutra, nije teško vidjeti zašto. Na zidovima shopa dočekat će vas izjave najvećih nogometnih zvijezda kao što su Messi, Ronaldo i Neymar. Uz njih stoje dresovi potpisani od strane najvećih nogometnih zvijezda koje su nogomet stavile na neku sasvim drugu razinu. Tako ćete odmah ugledati dres potpisan od strane Zinedine Zidana. On nije na prodaju i služi kao spomen na dobre, stare dane nogometa.

4F odjeća hrvatskih olimpijaca

4F popularni poljski brand, aktivan u preko 30 zemalja i na 4 kontinenta došao je u Hrvatsku. Riječ je o proizvođaču visokokvalitetne sportske opreme, posebnom po svom bogatom asortimanu za aktivne profesionalce, rekreativce, ali i osobe koje jednostavno vole iznimno udobnu sportsku odjeću i obuću.

4F je veliki promotor zdravog i aktivnog sportskog života i zato ponosno prati korake mladih talenata, sportskih profesionalaca i umirovljenih sportskih legendi. Osim brojnih sportskih momčadi, njegovu kvalitetu su prepoznale i nacionalne olimpijske momčadi Poljske, Latvije i Srbije, čiji su ponosni sponzori.

4F je sponzor Hrvatskog olimpijskog odbora i Hrvatske olimpijske delegacije koja je nastupila na Zimskim olimpijskim igrama 2018. u južnokorejskom Pjongčangu.

Proizvodi su napravljeni od kvalitetnih, provjerenih materijala poznatih svjetskih proizvođača kao što su Toray, Primaloft, YKK i mnogi drugi.

Nagrada za najbolji franšizni dućan u segmentu prometa – adidas shop

Prošle je godine naš adidas shop u Supernova Centru u Zadru dobio priznanje za najbolji franšizni dućan za područje Hrvatske i Slovenije. Tako se još jednom pokazalo da se trud, zalaganje i upornost itekako isplate. Uspjeh je još veći, ako uzmemo u obzir da su centar u 2017. godini pogodile neviđene poplave te je nekoliko mjeseci bio van funkcije.

Jeste li znali?

Ponosni smo sponzor zagrebačke Škole za modu i dizajn. U izlozima naših prodavaonica često se mogu vidjeti njihove najnovije kreacije.